As-50 Twitter

Ondernemers

Autocenter van der AA
Bedrijfsnaam Adres E-mail
Autocenter van der AA Vluchtoord 5 info@aauden.nl
Contactpersoon Postcode Website
Dhr. van der Aa 5406XP www.aauden.nl
  Plaats Telefoonnummer
  Uden 0413-255088
    Fax
0413-262100

Omschrijving
Autocenter van der Aa Uden B.V. is ruim 15 jaar gevestigd in Uden. Wij zijn verbonden aan het Nissan netwerk als aftersales partner. U kunt bij ons terecht voor al uw Nissan onderhoud, uw Nissan reparatie en Nissan service. Bij ons staan klanttevredenheid, optimale dienstverlening en een goede prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel.

Natuurlijk, als u dat wenst, bemiddelen wij graag voor u bij de aankoop van uw nieuwe Nissan. Ook houden wij ons bezig met het verkopen en onderhouden van zeer jong gebruikte Nissans tegen scherpe prijzen met natuurlijk Europese fabrieksgarantie. Daarnaast kunnen wij u diverse interessante financiŽle producten leveren zoals de Nissan Top Verzekering, Lease, Financiering en Doorlopend Krediet.

Schade herstel, onderhoud en reparaties
Voor schadeherstel, onderhoud en reparatie staat Autocenter van der AA Uden b.v. voor u klaar. In onze hypermoderne werkplaats, voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen is uw Nissan in goede handen. Wij repareren schades in samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen. Bij ons bent U ook verzekerd van kosteloos vervangend vervoer bij schadeherstel van uw auto. Ook voor autoruitschades staan wij voor u klaar.