As-50 Twitter

Ondernemers

Cultureel Centrum de Pas
Bedrijfsnaam Adres E-mail
Cultureel Centrum de Pas De Misse 4 info@de-pas.nl
Contactpersoon Postcode Website
Marinda Vos 5384BZ www.de-pas.nl
  Plaats Telefoonnummer
  Heesch 0412-451634
    Fax
Niet ingevuld

Omschrijving
Tijdens de ontvangst in de centrale foyer ziet u reeds de vele mogelijkheden. Vanuit de foyer heeft u toegang tot de diverse zalen waaronder de fraaie theaterzaal met 428 zitplaatsen, de Missezaal, het café en een aantal multifunctionele zalen. Het is geheel of in delen te huur voor workshops, bedrijfsbijeenkomsten, conferenties, seminars, jaarvergaderingen, concerten, diners, recepties, condoleances of speciale bijeenkomsten van 5 – 1200 personen.

Daarnaast staat de organisatie van de Pas voor uitstekend gastheerschap, flexibiliteit, creativiteit en aandacht; de gast moet zich thuis voelen in onze omgeving. U heeft één aanspreekpunt voor al uw wensen.

Wij willen u van harte uitnodigen om bij ons te informeren naar de mogelijkheden om uw bijeenkomsten te verzorgen. U kunt bellen voor meer informatie of een afspraak met Marinda Vos. Telefoonnummer 0412-451634. Per e-mail kunt u informatie verkrijgen via info@de-pas.nl of ga naar www.de-pas.nl.

Met veel plezier stellen wij onze creativiteit in dienst van de opdrachtgever, samen maken we er een bijeenkomst van om nooit te vergeten.

De Pas, de plek waar zaken doen een feest wordt.