As-50 Twitter

Ondernemers

Michielsen opsteen vastgoedadvocaten
Bedrijfsnaam Adres E-mail
Michielsen opsteen vastgoedadvocaten Burgemeester Buskensstraat 64 info@mo-vastgoedadvocaten.nl
Contactpersoon Postcode Website
Nanda Michielsen-de Wilde of Lobke Opsteen 5401EE www.mo-vastgoedadvocaten.nl
  Plaats Telefoonnummer
  Uden 0413787147
    Fax
0413787158

Omschrijving
Het kantoor bestaat uit de twee eigenaren, twee advocaten met meer dan 12 jaar ervaring in het juridische vastgoed.

Voordat mw. mr. L. (Lobke) Opsteen advocaat werd, was zij werkzaam als jurist voor diverse gemeentelijke overheden. Dat deed zij voor het laatst bij de gemeente Uden als jurist vastgoed. Lobke is met name werkzaam op het gebied van overheid en omgevingsrecht en het vastgoedrecht.

Mw. mr. B.N.J. (Nanda) Michielsen-de Wilde is inmiddels ruim 11 jaar advocaat en al die tijd werkzaam als advocaat op het gebied van civiel vastgoed. Met name ligt haar specialiteit in het huurrecht, civiel bouwrecht, koop onroerend goed, contractenrecht, etc.

Onze diensten bestaan uit het juridisch begeleiden en adviseren van bouwprocessen. Vanaf het begin (het idee, de ontwerpfase), het vergunningtraject, de bouw, oplevering tot en met de ingebruikname, de mogelijke verhuur of verkoop of het vestigen van erfdienstbaarheden.

Natuurlijk moet ook worden gedacht aan conflictbeslechting door middel van procederen. Het gaat dan om procederen bij het Kantongerecht, de Rechtbank, het Gerechtshof en de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook gaat het om procederen bij het Nederlands Instituut voor Arbitrage, de Raad van Arbitrage voor de Bouw, diverse geschillencommissies, het College voor Beroep en Bedrijfsleven en bezwaarschriftencommissies.