As-50 Twitter

Ondernemers

On-IT B.V.
Bedrijfsnaam Adres E-mail
On-IT B.V. Rembrandtlaan 4 d.vandeburgt@on-it.nl
Contactpersoon Postcode Website
Dennis van de Burgt 5462CH www.on-it.nl
  Plaats Telefoonnummer
  Veghel 040-2371044
    Fax
Niet ingevuld

Omschrijving
Geen investeringen meer in servers, intern IT-personeel of kostbare Microsoft licenties. Alle belangrijke ingrediŰnten voor een snel, betrouwbaar, flexibel en veilig bedrijfsnetwerk heeft On-IT in huis.Voor een vast bedrag per maand beschikt u over uw eigen private hosted desktop werkomgeving die 24/7 beschikbaar is op iedere plaats in de wereld. Het enige wat u nodig heeft is een pc, laptop of iPad die verbonden is met het internet (de Cloud).

Dit kan met een vaste internetverbinding of met mobiel internet.In uw private online werkomgeving beschikt u over alle applicaties die u op kantoor ook gebruikt. Of het nu gaat om Microsoft office Outlook, Word, Excel of uw eigen specifieke maatwerk applicatie zoals SAP, ERP, MS Dynamics of andere applicaties van derden.

Veiligheid is onze zorg!
On-IT biedt de dienst hosted desktop aan vanuit haar eigen datacentra, waar al uw data staat opgeslagen en de applicaties zijn ge´nstalleerd. De verbinding gaat over ons veilige glasvezelnetwerk die bovendien is beveiligd met een krachtige firewall. Daarnaast beschikt het systeem over een uitgebreid antivirus programma zodat uw virtuele bedrijfsnetwerk 24/7 wordt beschermd.Alle medewerkers kunnen plaatsonafhankelijk inloggen met een persoonlijke Beveiligingssleutel.

De sleutel genereert elke minuut een nieuwe code die toegang geeft tot uw persoonlijke online werkomgeving. De Sleutel is persoonsgebonden en voorkomt misbruik onder uw eigen medewerkers.Daarnaast beschikt iedere gebruiker over een eigen profiel zodat individueel rechten verleend kunnen worden per gebruiker. Zo kunt u toegang tot bepaalde applicaties blokkeren per gebruiker.

U bent klaar voor de toekomst!
Uw medewerkers beschikken altijd over de benodigde applicaties. Onderweg, thuis of op kantoor, ze zijn overal bereikbaar. Daarnaast kunnen agendaĺs en e-mail overal worden gesynchroniseerd met de mobiele telefoon.

Private Cloud past zich aan op de omvang van uw organisatie. U heeft geen hoge aanloop investeringen en betaalt alleen per medewerker per maand. Zo houd u de kosten in de hand en bent u voorbereid op de groei van uw organisatie. Het voordeel voor u dat u alleen betaalt voor de capaciteit die u echt nodig heeft.Met hosted desktop van On-IT beschikt u altijd over de nieuwste software updates als het gaat om Microsoft Server platform en Microsoft Office.

Systeembeheer & Support
On-IT beschikt over de kennis en expertise voor het opzetten van een betrouwbaar bedrijfsnetwerk. Wij streven dan ook naar 100% klanttevredenheid waardoor u zorgeloos kunt werken op uw omgeving.Wanneer er toch vragen of problemen zijn zullen wij u te woord staan en ondersteunen om uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. De support is geheel kosteloos waardoor u geen extra kosten betaalt.

Alle belangrijke voordelen op een rij:
- Geen hoge investeringen in een IT-Infrastructuur
- Directe besparing op uw interne IT personeel/afdeling
- 24/7 uw hosted desktop beschikbaar
- Direct klaar voor het nieuwe werken 2.0
- Betaal alleen voor de capaciteit die u gebruikt
- Hosted desktop past zich aan op de omvang van uw organisatie
- Overal ter wereld inloggen op uw eigen hosted desktop omgeving
- Bevordert mobiel / thuiswerken
- Betrouwbare en beveiligde netwerkomgeving
- Uw bedrijf specifieke maatwerk applicatie ge´ntegreerd
- Gratis support