As-50 Twitter

Ondernemers

Alle As-50 ondernemers die zich hebben aangemeld op www.as50ondernemers.nl staan hieronder vermeld.
U kunt As-50 ondernemers selecteren op Bedrijfsnaam of op Postcode, klikt u op meer... voor een korte omschrijving.
Klik door op >> Details .. om de complete vermelding inclusief NAW gegevens, logo en plattegrond te bekijken.

InVorm communicatie
meer...
InVorm in het vormgeven van goede ideeŽn. Daar staat In Vorm grafische vormgeving voor!

Meer details..
Mixed-Media
meer...
U heeft iets bijzonders te vertellen? Maar u weet niet precies hoe? Mixed-Media wel.

Meer details..
Nivo BV
meer...
Een tijdelijk project of een structureel probleem, NIVO biedt u een oplossing op maat!Van allround vakman tot technisch specialist, NIVO Uitzendbureau Oss levert de juiste mensen op de juiste plaats. Kortom, mensen op NIVO.

Meer details..
Bruidje.com
meer...
Bij Bruidje in Oss vindt je de mooiste trouwjurken, communie- en bruidsmeisjeskleding van de allernieuwste collecties en altijd voor lage prijzen.

Meer details..
Walters Total Event
meer...
Evenementen zijn er om speciale mensen en gebeurtenissen ťxtra aandacht te geven. Dat kan klein en besloten maar ook heel grootschalig. Zolang het maar op maat is en past bij u en uw bedrijf. Bij Walters Total Event zijn u ťn uw evenement in goede handen.

Meer details..
Moods Photography by Mireill..
meer...
Moods Photography staat voor professionele sfeervolle en frisse beelden van uw onderneming, evenement, medewerkers en/ of produktieproces. Beelden om de boodschap van uw communicatiestrategie te onderstrepen.

Meer details..
Impression Events
meer...
OMDAT IEDER EVENEMENT BEGINT MET EEN LEEG BLAD...
EN HET IN ZICH HEEFT WEERGALOOS TE WORDEN.
Het credo van ons evenementenbureau en de kracht van onze inzet en persoonlijke betrokkenheid.

Meer details..
Princen group ict
meer...
Princen group analyseert, faciliteert en beheert communities. Organiseert, stroomlijnt en vereenvoudigt de in- en externe samenwerking en communicatie. Met advies, kennis, software en hardware levert Princen group haar klanten toegevoegde waarde.

Meer details..
Krieet Graphic Design
meer...
Krieet ontwerpt oa: logo\\\'s, huisstijlen, folders/brochures, flyers/posters, magazines maar ook voor complete campagnes zit je bij ons goed.

Meer details..
Van Summeren Verhuur
meer...
Van Summeren Verhuur is gespecialiseerd in verhuur van professionele Aluhallen en Pagodetenten met brandwerende zeilen.
Met onze partyartikelen maakt u elk feest tot een onvergetelijk succes.
Graag tot ziens,
Toine van Summeren

Meer details..
GRAPHX 66
meer...
GRAPHX 66 is een buro voor grafische vormgeving, speciaal gericht op startende bedrijven, ZZP-ers en freelancers. Voor het ontwerpen van logo, huisstijl en natuurlijk websites. Maar ook voor flyers, folders, brochures, banners, visitekaartjes.

Meer details..
Well at Work
meer...
Well at Work biedt verzuimgebegeleiding op maat, van volledige ondersteuning bij verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid, tot het afnemen van losse dienstverlening.

Meer details..
BRABOS vakmonteurs
meer...
Brabos Technische Ondersteuning is een vakmonteursdetacheringsbureau voor de industriŽle processing.

Meer details..
Interzorg Thuiszorg
meer...
Interzorg Thuiszorg is thuis in zorg.

Van huishoudelijke tot persoonlijke verzorging en verpleging, voor 24-uurszorg, begeleiding, voor nachtzorg en zorg in de laatste levensfase.

Meer details..
Assurantiekantoor Van der Aa
meer...
Al uw financieel advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financi√ęle planning onder 1 dak. Betrokken, vertrouwd, deskundig, in begrijpelijke taal. Dat verzekeren we!

Meer details..
Allora CaffŤ
meer...
Allora CaffŤ is officieel importeur van oa Costadoro koffie voor de gehele Benelux. Grootste showroom van Nederland met koffiemachines en randapparatuur.

Meer details..
LV-O
meer...
Veel praktijkervaring in staalconstructie bouwen, constructie plaatsen en lastechniek. Een ontwerp dat ondersteund wordt door deze disciplines kan een realistisch, goed maakbaar en betrouwbaar product worden.

Meer details..
Taxi Centrale Oss
meer...
Taxi Centrale Oss is een jong taxi bedrijf dat gespecialiseerd is in directievervoer, personeelsvervoer, airportservice en straattaxi vervoer.

Meer details..
Gasservice Oss
meer...
Erkend vulstation

Gasservice Oss is een door de overheid erkend vulstation voor propaangas. Dit is een waarborg voor een veilige procedure bij het vullen van uw flessen. Daarnaast voldoet ook onze opslag aan strenge eisen.

Meer details..
Smits Opleidingen
meer...
Het is zeker de moeite waard om je te laten verrassen, kijk op www.SmitsOpleidingen.nl

Meer details..
Mijnders Arbeidsdeskundig Ad..
meer...
Voor alle adviezen rondom ziekteverzuim, arbeids(on)geschiktheid, polisvoorwaarden en wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid. Voor het berekenen van het loonwaarde verlies bij verzuim.

Meer details..
Museum voor vlakglas- en ema..
meer...
Museum, uniek in Nederland, met wisselende exposities, rondleidingen, demonstraties en workshops over glaskunst en emaillekunst

Meer details..
Cultureel Centrum de Pas
meer...
Op nog geen 5 minuten van de A50 en op steenworp afstand van steden als ís-Hertogenbosch, Nijmegen en Oss vindt u een evenementencentrum met ongekende mogelijkheden. Deze stijlvolle accommodatie biedt ruimte aan alle mogelijk bijeenkomsten en meetings.

Meer details..
Benevento Management B.V.
meer...
Benevento biedt u de helpende hand om het proces van risico\'s binnen een onderneming inzichtelijk te maken. Totaal risico management in Insurance, HR, Finance en IT Management.


Meer details..
WomenWorks
meer...
Bedrijfskledingleverancier voor Hem en Haar.

Meer details..
PetrAss
meer...
Hťt bureau voor projectondersteuning en het voeren van secretariaten.

Meer details..
VCL Personeelsmanagement
meer...
Ik geef MKB-bedrijven in Noord-Oost Brabant op een flexibele en deskundige wijze advies en begeleiding bij de implementatie van op maat gerichte personeelsmanagement activiteiten.

Meer details..
Vadebra Administraties
meer...
Vadebra Administraties is een fullservice administratiekantoor in Oijen voor ondernemers in de regio Oss. Wij staan voor een persoonlijke, duidelijke en zorgvuldige dienstverlening, met een heldere blik en verstand van zaken,een betaalbare prijs.

Meer details..
CleanNed
meer...
CleanNed staat voor kwaliteit, klant- en mensgerichtheid. Als opdrachtgever kunt u er op vertrouwen dat uw schoonmaakwerkzaamheden in handen zijn van een professionele partner. Onze opdracht is simpel: uw object of gebouw moet schoon zijn.

Meer details..
FoedererDFK Accountants&..
meer...
FoedererDFK is een accountantskantoor voor de regio Uden met daarnaast een 8-tal vestigingen in Nederland en Belgie. Onze diensten bestaan uit accountancy, administratieve dienstverlening en fiscale adviezen.

Meer details..
Michielsen opsteen vastgoeda..
meer...
Michielsen Opsteen vastgoedadvocaten is een niche advocatenkantoor voor alles wat met vastgoed te maken heeft. Het kantoor is gevestigd in het centrum van Uden. Het voornaamste werkgebied is Oss, Uden en Veghel.

Meer details..
De Linnerie
meer...
Bed- en badtextiel en tafelmode met inmiddels 12 vestigingen in Zuid Nederland en een uitgebreide webwinkel. Onze winkels zijn te vinden in: Uden, Den Bosch, Eindhoven, Oosterhout, Oss, Venray, Waalwijk, Wijchen, Tiel, Boxmeer, Wageningen en Culemborg

Meer details..
Kims Life Coaching
meer...
Kims Life Coaching biedt Coaching en Runningtherapie aan bij o.a. depressie, burn-out, stress gerelateerde klachten, vicieuze cirkel doorbreken en zingeving.

Meer details..
Imhotep Online
meer...
Imhotep Online maakt websites met CMS voor het MKB en particulieren. Joomla, Wordpress & Magento.

Meer details..
Ingrid van der Locht Profess..
meer...
Do better, get organized

"Ruimte om te zijn wie je wŪl zijn en te doen wat je werkelijk wil doen, ontvang je door overtollige ballast in al zijn vormen te verwijderen"

Meer details..
R van de wetering Schilderwe..
meer...
Wij zijn een schildersbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren,


Het schilderen van uw pand ,bedrijfshal of uw woonhuis is niet alleen maar mooi voor het aanzicht, maar heeft ook zeer veel voordelen voor het behoud van het pand.

Meer details..
ProGrafix
meer...
ProGrafix is een allround reclamebedrijf wat zich hoofdzakelijk bezighoud met creatieve en communicatieve oplossingen. We beschikken daarnaast over de kennis en de middelen voor uitvoer hiervan.

Meer details..
vdAcker-Webdesign
meer...
vdAcker-Webdesign is een jong groeiend bedrijf die zicht volledig richt op het ontwikkelen van WordPress websites.

Meer details..
DigiFix-IT
meer...
Computerhulp en reparatie aan huis en kantoor! Snel, Vakkundig en Voordelig!

Meer details..
De Wit Computers
meer...
Levering van hard en software, systeembeheer en onderhoud van netwerken. Onze doelgroep zijn thuiswerkers, eenmanszaken en MKB bedrijven tot 25 werkplekken.

Meer details..
SLS Productions
meer...
SLS Productions uit Uden verzorgt professionele licht-, geluids- en presentatieapparatuur. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor de complete verzorging van hun zakelijke gelegenheden, zoals presentaties, bedrijfsopeningen, (personeels)feesten et cetera.

Meer details..
figuurstudio Julia t.h.o.d.n..
meer...
natuurgeneeskundige praktijk voor voedingsadviezen, figuurcorrectie en het verbeteren van energetische klachten

Meer details..
/cc Couwenbergh Communiceert
meer...
/cc Couwenbergh Communiceert is een bedrijf dat u helpt bij uw online communicatie. Herman treedt op als consultant voor uw nieuwe website, online marketing strategie, inzet social media.

Meer details..
BouwAdviesUden
meer...
BouwAdviesUden in een onafhankelijk bouwadviesbureau voor particulieren en bedrijven uit de Noord- Oost brabant.

Meer details..
Diny Boogerd Schrijfzaken en..
meer...
Ik (her)schrijf, corrigeer en redigeer teksten.

Meer details..
ABO ICT B.V.
meer...
ABO ICT is gespecialiseerd in het geven van soft‚Äď en hardware advies, het snel en tegen zeer scherpe prijzen leveren, en het verzorgen van ICT-management.

Meer details..
Life (tour) Management
meer...
Evenementen Begeleiden van artiesten en bands Eventsupport Management Boekingskantoor

Meer details..
Complemento, personeel & wer..
meer...
Advies en ondersteuning op het gebied van


-Personeel & Organisatie


-Werkplekorganisatie & Training

Meer details..
Hapek Nederland
meer...
Hapek is een groothandel op het gebied van facilitaire producten met een zeer breed assortiment. Van koffie apparatuur met de daarbij behorende ingrediŽnten tot 23000 kantoor artikelen en van afwasborstel tot watercoolers, Wij kunnen het snel leveren.

Meer details..
Barli BV
meer...
Barli BV, specialist op gebied van systeembouw. Of het nu gaat om permanente, semipermanente of tijdelijke huisvesting. Een nieuwe ruimte, uitbreiding of aanpassing van bijvoorbeeld een kantoor, school, zorginstelling, woning of recreatiewoning.

Meer details..
MPB Uden Bouwadviesbureau
meer...
MPB Uden Bouwadviesbureau heeft 3 pijlers, te weten: - Vastgoed inspecties - Vastgoed advies - Bouwbegeleiding MPB Uden is NEN 2767 en RgdBOEI gecertificeerd, heeft een brede bouwkundige basis en is hét aanspreekpunt bij alle bouwkundige vragen

Meer details..
Sanden Shapewear
meer...
Sanden Shapewear maakt je outfit compleet. Voel je op en top vrouwelijk, zelfverzekerd en prettig in je eigen kleding. Corrigerend ondergoed & Lingerie.

Meer details..
Home Computer Services Uden
meer...
Home Computer Service Uden, het betrouwbare adres voor computerreparatie en -onderhoud voor particulieren en kleinbedrijf in Uden en omgeving. U bent bij ons verzekerd van een snelle en goede service tegen een aantrekkelijke prij

Meer details..
Turtleware automatisering
meer...
Huur mij in als allround-automatiserings-coŲrdinator. Het bedenken, opzetten van uw automatisering vanuit functionaliteit, met daarin opgenomen hardware, netwerk, financiŽle software, logistieke software, service etcetera. Onafhankelijk en doeltreffend.

Meer details..
btrue advies-inspiratie-coac..
meer...
Ik help met name ondernemers in kansen te denken in plaats van efficiency en bezuinigingen. Waar zijn mensen goed in, hoe komen ze over en hoe worden ze nog beter.

Meer details..
Van den Bogaard Schilderwerk..
meer...
Van den Bogaard Schilderwerken uit Uden is een toonaangevend bedrijf in de markt op het gebied van duurzaam vastgoedonderhoud. Het inventariseren en uitwerken van planmatig onderhoud is een specialisme binnen onze organisatie.

Meer details..
de DJ Fabriek
meer...
De DJ Fabriek levert feest en bruiloft djís met drive in shows van deze tijd met kwaliteit, sfeer, emotie en voor ieder budget.

Meer details..
Autocenter van der AA
meer...
Autocenter van der Aa Uden B.V. is ruim 15 jaar gevestigd in Uden. Wij zijn verbonden aan het Nissan netwerk als aftersales partner. U kunt bij ons terecht voor al uw Nissan onderhoud, uw Nissan reparatie en Nissan service.

Meer details..
de Winter
meer...
De Winter is een multimedia bedrijf wat zich richt op particulieren en de zakelijke markt.

Meer details..
Cyron / Druk-Lokaal
meer...
Cyron Reclame en Ontwerp is inmiddels uitgebreid met www.druk-lokaal.nl on- en offline. Dit betekent dat we alle mogelijke vormen van communicatie verzorgen op het gebied van reclame en drukwerk.

Meer details..
VEKOZO
meer...
VEKOZO is een zeer sterk groeiende groothandel op het gebied van LED-verlichting, raambekleding, zonwering, rolluiken en rolpoorten, laminaat vloeren.Meer details..
beXam Networks
meer...
beXam Networks is een ICT dienstverlener die zich bezighoudt met automatisering, cloud oplossingen en VOIP telefonie.

Meer details..
HMR Motorsports
meer...
HMR Motorsports is er voor de professionele pitbiker, alles wat je wilt en moet weten over pitbike's. Verkoop van nieuwe en gebruikte motoren, en onderdelen.

Meer details..
de Velgendokter
meer...
de Velgendokter renoveert al uw lichtmetalen velgen. Velgen richten, velgen lassen, velgen repareren, velgen polijsten, velgen stralen, velgen spuiten, velgen coaten.

Meer details..
T&W Bouw
meer...
T&W bouw biedt u een totaal pakket voor huis en tuin. De 2 bedrijfstakken maken T&W bouw uniek. Een bouwbedrijf waar u bouw in goede handen is en een tuinartikelen afdeling waar sfeervolle vrije tijd is genieten. Carport, speelhuis, tuinhuis en meer.

Meer details..
Strik Logistics
meer...
Strik en Strik expediteur voor al uw transporten in Europa, van pallet tot complete vrachten.

Meer details..
PDC Veghel
meer...
PDC Veghel het beste antwoord voor uw personeelsvragen PDC Veghel is een centrum voor personeelsdiensten waar ondernemers tegen een gunstig tarief kwalitatief goede diensten en producten kunnen afnemen.

Meer details..
ARPA bouw- en omgevingsadvoc..
meer...
ARPA bouw- en omgevingsadvocaten is een toonaangevend advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, ruimtelijk bestuursrecht en bouwrecht.

Meer details..
Bierens Incasso Advocaten
meer...
Advocatenkantoor gespecialiseerd in B2B incasso op basis van ĎNo Win, No Fee\' in Nederland, Engeland, BelgiŽ, Frankrijk, Spanje, Polen, Portugal, ItaliŽ en met samenwerkingsverbanden in de overige landen.

Meer details..
On-IT B.V.
meer...
On-IT is een full-service dienstverlener op basis van online IT gerelateerde oplossingen. Online Werkplek, Hosted VoIP, en On-site support behoren tot de standaard dienstverlening van On-IT.

Meer details..
Smits Opleidingen Veghel
meer...
Zie gedetaileerde omschrijving.

Meer details..
VGL Accountants B.V.
meer...
VGL Accountants is gevestigd in Veghel, maar werkzaam in een grote regio. Wij zijn werkzaam op het gebied van Accountancy, belastingadvies, salarisadministratie en administratieve dienstverlening.

Meer details..
Devotion Events
meer...
Devotion Events is de totaal aanbieder op het gebied van evenementen, Event Security, licht, geluid en special FX.

Meer details..
Metmiriam
meer...
Inspiratie en grafische creatie

Meer details..
van Creij Administratie
meer...
Van Creij Administratie biedt een breed spectrum aan administratieve diensten aan. Klanten voelen zich op hun plaats door de persoonlijke aandacht, de directe bereikbaarheid en de gerichte ondersteuning bij al hun vragen.

Meer details..
van der Doelen Speelgoed
meer...
Speelgoed winkel met een oppervlakte van 1500 m2 voor groot en klein speelgoed kunt u bij ons terecht

Meer details..
MEDS Veghel (computerreparat..
meer...
Computeronderhoud en reparatie voor Veghel Uden en omgeving. Computerhulp aan huis. Netwerkstoringen. Voor al uw computerproblemen binnen 24 uur opgelost.

Meer details..