As-50 Twitter

Ondernemers

Smits Opleidingen Veghel
Bedrijfsnaam Adres E-mail
Smits Opleidingen Veghel N.C.B Laan 95 (Startlocatie Ambiance Veghel) a.smits@smitsopleidingen.nl
Contactpersoon Postcode Website
Arno Smits 5462GC www.SmitsOpleidingen.nl
  Plaats Telefoonnummer
  Veghel 0412-625533 (
    Fax
0412-644302 (

Omschrijving
Omschrijving
Smits Opleidingen is een landelijk opererende organisatie op het gebied van verkeer, vervoer en logistiek. We kennen maar één uitgangspunt: hoge kwaliteit, maximale veiligheid. Of het nu gaat om autorijlessen of beroepsopleidingen.

De meeste mensen in Noordoost-Brabant en de Bommelerwaard zullen met name onze ‘rijschool’ kennen. Deze bestaat al sinds 1974, toen Wim Smits begon met het geven van rijlessen.

Beroepsopleidingen
Halverwege de jaren tachtig startten we met het opleiden van vrachtwagenchauffeurs. Niet lang daarna later voegden we daar het geven van allerlei andere trainingen en cursussen aan toe: van heftruckopleidingen tot slipcursussen. Deze opleidingen worden veelal gedaan in opdracht van het bedrijfsleven, maar ook vaak in het kader van leerwerktrajecten waar ook gemeenten en UWV werkbedrijf bij betrokken zijn.

Meer weten?
Smits Opleidingen biedt inmiddels werk aan 42 mensen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Oss, daarnaast hebben wij onze startlocaties in Veghel en de Bommelerwaard. Wil je meer weten over onze geschiedenis, visie en toekomstplannen, kijk dan op onze wibesite, www.SmitsOpleidingen.nl