As-50 Twitter

Ondernemers

T&W Bouw
Bedrijfsnaam Adres E-mail
T&W Bouw Nieuwe Udenseweg 6 info@tenwbouw.nl
Contactpersoon Postcode Website
Theo van den Elzen 5408NE www.tenwbouw.nl
  Plaats Telefoonnummer
  Volkel 0413-272149
    Fax
0413-272249

Omschrijving
In 1991 zijn wij begonnen als bouwbedrijf. Een paar jaar later kregen wij ook veel vraag naar houten tuinproducten en hebben wij vrijwel direct een aparte tuinafdeling opgericht. In april 2007 hebben wij Prelan uit Gemert overgenomen, waardoor we u nog meer kunnen aanbieden. Inmiddels zijn wij een begrip in de regio.


U bouw bij ons in goede handen...
Grote of kleine projecten, modern, klassiek of jaren \'30 stijl. T&W bouw bouwt graag met u mee.


Sfeervolle vrije tijd is genieten...
T&W bouw - Prelan is al ruim 15 jaar een naam op het gebied van:
Carports - Poorten - Schuttingen - Speeltoestellen - Skelters - Trampolines - Tuinhout - Tuinhuisjes - Vlonders, met andere woorden voor al het hout wat u nodig heeft in uw tuin

Wij zijn er voor de particulier, maar ook voor hoveniers, scholen of bedrijven. Wij denken graag mee in plannen en bieden oplossingen die binnen elk budget passen. Betrouwbaarheid, service, kwaliteit en advies zijn punten die bij T&W bouw - Prelan vanzelfsprekend zijn. Ook de plaatsing van producten kunnen wij vakkundig voor u uitvoeren. Voldoen u wensen niet aan de standaard producten, dan kunnen wij ook alles op maat maken. Hier bouwen we met u mee, qua advies, maar we bouwen het als u wilt ook voor u op.

Op onze website kunt u terecht voor alle informatie over onze producten.