As-50 Twitter

Ondernemers

WomenWorks
Bedrijfsnaam Adres E-mail
WomenWorks Cereslaan 10a info@womenworks.nl
Contactpersoon Postcode Website
Suzan de Weerd 5384VT www.womenworks.nl
  Plaats Telefoonnummer
  Heesch 0412-785266
    Fax
Niet ingevuld

Omschrijving
Bedrijfskleding, werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

WomenWorks is heel breed in haar assortiment, van Dames& Heren Veiligheidsschoenen voor o.a. Bouw en Industrie tot modieuze Tunieken voor Welness en Medisch, niets is ons te gek. Wij onderscheiden ons in aandacht en service, \"gooien\" geen boeken af maar komen langs met de diverse modellen die voor uw Business geschikt zijn of nodigen u uit voor een bezoek aan onze Showroom.

Met het assortiment van WomenWorks speel je op safe én blijf je op en top man & vrouw, op ieder moment, op elke plek. Dus kom maar op met die job!

Veilig én mooi met WomenWorks

Veilig, degelijk en comfortabel. Speciaal voor de stoere vrouw & man van nu. Dat is het unieke concept van WomenWorks. Of het nu gaat om die hippe Dames overall, die sterke werkbroek, de blitse Suzanne Veiligheidslaarzen, of die te gekke Carla Veiligheidspump mét hak. Mooie stoffen, fijne snit, sterke kwaliteit, lange levensduur. En zoek je iets speciaals? Wellicht kunnen wij het regelen. Werken in een mannenwereld was nog nooit zo leuk!

Stijlvol combineren

WomenWorks levert aan groothandels, bedrijven en particulieren. De producten voldoen aan alle veiligheidseisen en Europese Normen en zijn voorzien van duidelijke productinformatie. Naast workwear biedt WomenWorks ook een ruime collectie promowear. Shirts, polo`s en sweaters, al dan niet bedrukt of geborduurd met je eigen logo of tekst. Uiteraard prima te combineren met je workwear. Dat wordt stijlvol gekleed naar evenementen, sportactiviteiten of bedrijfsdoeleinden!

Vraag gerust naar de mogelijkheden.